IsoTech op vele fronten

 IsoTech richt zich op de meerzijdige folie SolarShield. Zowel het MKB als grootbedrijf zijn bij IsoTech aan het juiste adres. Wij hebben voor elke onderneming een passend advies op maat! IsoTech verzorgt folie voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: isolatiefolie voor gebouwen, veelteelt, caravans en campers.

Solarshield voor gebouwen betekent een beter leefklimaat in winter en zomer. Hiermee kunt u bovendien uw kosten én het milieu besparen!

Solarshield in de veeteelt betekent meer winst behalen! Een beter leefklimaat verbetert de conditie van de dieren, waardoor de eetlus groter wordt. Dit leidt tot hogere melkproductie. Tevens groeit de veestapel sneller en sneller. Maar het bespaart ook uw kosten én het milieu!

Met Solarshield isoleert u ook campers en caravans. Dit betekent een fijner leefklimaat op vakantie:  koeler in de zomer en warmer in de winter. Energie zuinig en milieuvriendelijk .

Onze missie is ondernemingen energiezuiniger en milieubewuster te laten handelen.

IsoTech vernieuwd

IsoTech levert enkel energiezuinige producten en garandeert daarnaast kwalitatief hoogwaardige producten. Om dit te realiseren zijn wij continue bezig met nieuwe, innoverende technieken om de beste en energiezuinigste producten te leveren! Wij willen u immers de beste functionele eigenschappen bieden.

Vergaande service met IsoTech

Een uitgebreide dienstverlening staat hierbij voorop. Wij zorgen voor een uitstekende en vergaande service. IsoTech staat voor u klaar! Deskundige begeleiding bij de verkoop van Solarshield staat bij ons voorop. Er is een telefonische helpdesk voor al uw vragen en we geven ook ondersteuning na de aanschaf van uw product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Om onze klanten optimale service te bieden hanteren wij bovendien een gedegen klachtenbeleid.