Spouwisolatie

Spouwisolatie is een efficiënte manier om de energie-efficiëntie van een woning te verbeteren. Het is een techniek waarbij de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een woning wordt opgevuld met isolatiemateriaal. Dit kan bijdragen aan het besparen van energie en het verminderen van de CO2-uitstoot.

De voordelen van Spouwisolatie

Een van de voordelen van spouwisolatie is dat het relatief snel en gemakkelijk kan worden geïnstalleerd. Bij de meeste woningen kan de isolatie worden aangebracht zonder dat er veel breekwerk nodig is. Dit betekent dat de bewoners van de woning tijdens het installatieproces weinig tot geen overlast ervaren.

Het voordeel van spouwisolatie is dat het kan leiden tot een aanzienlijke besparing op de energierekening. Door de isolatie wordt warmte beter vastgehouden in de woning, waardoor er minder energie nodig is om de woning te verwarmen. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  “We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
  Dhr. Raaymakers
  “De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
  Dhr. Weijs

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland