Vloerisolatie

Als u veel last heeft van vochtproblemen in uw huis, of voelt de vloer van uw woonkamer en/of keuken zeer koud aan. Dan is het isoleren van uw vloer een goed idee oftewel kruipruimte isolatie een effectieve oplossing!

De voordelen van kruipruimte- en vloerisolatie

In veel woningen waar steen of parket in de huiskamer ligt, voelt de vloer al snel koud aan. Hierdoor is het zeker niet prettig om met blote voeten of met sokken rond te lopen in huis zonder vloerisolatie. Door middel van vloerisolatie word de temperatuur van de vloer ongeveer 2 tot 4 graden warmer, dat verhoogt het wooncomfort.

Het isoleren van de kruipruimte heeft nog meer voordelen. U hoeft namelijk veel minder te stoken, omdat het binnen warmer blijft. De hoeveelheid die u kan besparen, hangt af van het type woning dat u heeft. De besparing op energiekosten bij een tussenwoning ligt op zo’n 15%. Bij een vrijstaande woning ligt de besparing op energiekosten rond de 20%. Kruipruimte-isolatie levert dus een flinke besparing op.

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  “We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
  Dhr. Raaymakers
  “De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
  Dhr. Weijs

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland