Etagevloer Isolatie

Als u veel last heeft van vochtproblemen in uw huis, of voelt de vloer van uw bovenverdieping zeer koud aan. Dan is het isoleren van uw etagevloer een goed idee oftewel etagevloer isolatie een effectieve oplossing!

De voordelen van etagevloer isolatie

Etalagevloer isolatie biedt, net als andere woningisolatie veel voordelen. Zowel door leefcomfort als financieel. Hoe minder u hoeft te stoken, hoe lager uw energiekosten zullen zijn. Dat ziet u zeker terug op uw energierekening.

Ook zal uw wooncomfort stijgen. De ruimtes die u aangenaam warm wilt hebben zullen dankzij etalagevloer isolatie eerder op temperatuur zijn wanneer er geen onnodige warmte verloren gaat naar hoger gelegen verdiepingen. Dit geldt ook voor de zolder, maar het kan ook goed werken op een slaapverdieping waar minder word gestookt.

Soudafoam van Soudal is een gespoten isolatieschuimsysteem op basis van water. Het combineert een uitstekende thermische- en akoestische isolatie mét luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam een zeer lage dichtheid, is het waterdamp open en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde.

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  “We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
  Dhr. Raaymakers
  “De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
  Dhr. Weijs

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland