IsopremiumLogo

Ga voor vloerisolatie als comfort je lief is

Het is een bekend verhaal. Je woont in je droomhuis op een mooie plek, maar dat huis heeft een groot nadeel: het is er altijd koud. Wat je ook doet, je krijgt het niet warm gestookt. De energiekosten rijzen werkelijk de pan uit. Je wilt het wel veranderen, maar weet niet hoe. IsoTech heeft dé oplossing voor jou. Kruipruimte-isolatie! 

Als je de kruipruimte of de kelder van je huis isoleert, verhoog je jouw woon-comfort en de energiekosten dalen flink. En het isoleren kan al binnen 1 dag. Dat is nog eens geluk hebben, toch? Kruipruimte-isolatie heeft naast fijner wooncomfort en minder energiekosten nog meer voordelen, we zetten ze even op een rijtje voor je. 

Het conform in huis wordt vele malen hoger.

  • Het voelt in huis veel behaaglijker. De dikke truien en sokken kunnen wel uit
  • De temperatuur van de vloer stijgt tot maximaal 4°C; met vloerverwarming heb je nog een hoger rendement
  • De tocht die je vaker voelde over de vloer is weg. Je hebt minder warmteverlies in de winter; en koelteverlies in de zomer
  • De temperatuur wordt beter verdeeld; dus hard stoken is niet meer nodig
  • Schone en droge lucht in de kruipruimte resuleert in een gezond leefklimaat in huis

En als dat nog niet alles is, ga je ook enorm besparen. Je energierekening daalt, doordat de temperatuur beter wordt verdeeld en vastgehouden.

  • Vaak krijgt je huis een hoger energielabel. Handig las je toch nog eens wilt verkopen
  • Vochtproblemen zijn verleden tijd en dus heb je minder onderhoud aan vloeren en leidingen
image467354

Kruipruimte-isolatie met IsoPremium in 1 dag!

Ga je voor kruipruimte-isolatie dan is het wel verstandig om het beste isolatie product te laten monteren. Een product dat speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van vloeren in de kruiptuimte. IsoPremium dus.

Het isoleert op basis van reflectie en stilstaande lucht. In de kruipruimte of kelder wordt de kou naar de bodem gereflecteerd en de warmte uit de vloer omhoog gereflecteerd.

Door deze dubbele werking is IsoPremium een van de beste vloerisolatieproducten op de markt. Fijne bijkomstigheid: het product is demontabel, zodat leidingen altijd bereikbaar blijven.

IsoPremium installatie

IsoPremium wordt bevestigd bij een betonnen vloer met isolatiedoorns van 90 mm lang. Doordat de doorn 30 mm langer is dan IsoPremium ontstaat er een luchtspouw van 30 mm.

IsoPremium

IsoPremium specificaties

Dikte

Isolatiemateriaal: 5 centimeter
Luchtspouw: 3 centimeter

Isolatiewaarde 

RC-waarde: 3.76 Isso geaccrediteerd

Grondstoffen

PE-schuim, aluminium, vezelvlies

Recensies

“We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”

– Dhr. Raaymakers, Helmond

“De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.” 

-Dhr Weijs, Leunen

“Vooraf getwijfeld of wij wel vloerisolatie zouden laten aanbrengen. Het motief was bespraing wat ook gebleken is. Maar het grootste voordeel is dat we nu een heerlijk behaaglijk huis hebben.”

– Fam Heerkens, Venlo

 

© Copyright 2023 IsoTech Nederland