Vloerisolatie met IsoPremium

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ga voor vloerisolatie met IsoPremium als comfort je lief is

Het is een bekend verhaal. Je woont in je droomhuis op een mooie plek, maar dat huis heeft een groot nadeel: het is er altijd koud. Wat je ook doet, je krijgt het niet warm gestookt. De energiekosten rijzen werkelijk de pan uit. Je wilt het wel veranderen, maar weet niet hoe. IsoTech heeft dé oplossing voor jou. Kruipruimte-isolatie!

Als je de kruipruimte of de kelder van je huis isoleert, verhoog je jouw woon-comfort en de energiekosten dalen flink. En het isoleren kan al binnen 1 dag. Dat is nog eens geluk hebben, toch? Kruipruimte-isolatie heeft naast fijner wooncomfort en minder energiekosten nog meer voordelen, we zetten ze even op een rijtje voor je.

IsoTech vernieuwt en biedt vergaande service op het gebied van isolatie en kozijnen

Voordelen van IsoPremium

Voordelen van IsoPremium

He comfort in huis wordt vele malen hoger

En als dat nog niet alles is, ga je ook enorm besparen. Je energierekening daalt, doordat de temperatuur beter wordt verdeeld en vastgehouden.

Kruipruimte isoleren met IsoPremium in slechts 1 dag!

Ga je voor kruipruimte-isolatie dan is het wel verstandig om het beste isolatie product te laten monteren. Een product dat speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van vloeren in de kruiptuimte. IsoPremium dus.

Het isoleert op basis van reflectie en stilstaande lucht. In de kruipruimte of kelder wordt de kou naar de bodem gereflecteerd en de warmte uit de vloer omhoog gereflecteerd.

Door deze dubbele werking is IsoPremium een van de beste vloerisolatieproducten op de markt. Fijne bijkomstigheid: het product is demontabel, zodat leidingen altijd bereikbaar blijven.

Specificaties IsoPremium

Specififcaties IsoPremium

  • Dikte
  • Isolatiemateriaal 5 cm
  • Luchtspouw 3 cm
  • Waardes en grondstoffen
  • RC waarde 3.76 Isso geaccrediteerd
  • Grondstoffen PE-schuim, aluminium, vezelvlies
Isolatie Iso Tech

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw project. Vul het offerte formulier in en we nemen binnen 1 week contact met je op!