Kunststof kozijnen, vrijblijvende afspraak inplannen

Kunststofkozijnen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun uiterlijk en voordelen op het gebied van isolatie en duurzaamheid. Het uiterlijk van kunststofkozijnen is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Dit komt omdat de structuur van het kunststofmateriaal is verbeterd en er tegenwoordig kozijnen worden gemaakt met een houtnerfstructuur en verschillende kleuropties.

Een ander groot voordeel van kunststofkozijnen is de isolatiewaarde. Kunststof heeft van nature isolerende eigenschappen en moderne kunststofkozijnen zijn voorzien van verschillende kamers en isolatiestrips die zorgen voor een optimale warmte-isolatie. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn kunststofkozijnen zeer onderhoudsvriendelijk en hebben ze geen speciaal onderhoud nodig zoals houten kozijnen. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en verkleuren niet.

Een ander voordeel van dit type kozijn is de duurzaamheid. Kunststof is een zeer sterk en stevig materiaal dat niet snel beschadigt, waardoor de levensduur van de kozijnen langer is dan bijvoorbeeld bij houten kozijnen. Kunststofkozijnen zijn ook zeer milieuvriendelijk omdat ze recyclebaar zijn en weinig tot geen CO2-uitstoot hebben bij productie en transport.

Ten slotte is het profiel in de basis extreem veilig. Ze zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en kunnen worden uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen zoals anti-inbraakstrips en raamsloten.
Kortom, kunststofkozijnen hebben vele voordelen op het gebied van uiterlijk, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Door de ontwikkelingen in de technologie zijn ze tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen en bieden ze meer voordelen op het gebied van onderhoud, isolatie en veiligheid. Overweegt u kunststofkozijnen? Laat u dan goed informeren en adviseren door een specialist in kozijnen en kies het juiste type en design dat past bij uw woning en persoonlijke smaak. Heeft u vragen betreft de mogelijkheden van dit product? We beantwoorden graag uw vragen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Schroom dan niet en vul hieronder ons contactformulier in. Dan nemen we graag contact

Kunststof kozijnen inspiratie

Recensies

“Iso-Tech heeft bij ons nieuwe ramen en houten kozijnen geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de communicatie verliep goed! Het materiaal en de afwerking was top!”

– Remco Muller

“We hebben kunststof ramen en kozijnen laten plaatsen. Het contact was erg goed, vriendelijk, correct, professioneel. De gereserveerde datum werd aangehouden. De volgende ramen ook weer bij hun..” 

– Jantine Ritstier​

“Goed en vakkundig geholpen. De bestelling en plaatsing van de kozijnen is heel goed verlopen (snelle levering en montage). Bouwplaats is netjes achtergelaten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.”

– Fam Steegh, Venlo

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  Vrijblijvende afspraak inplannen

   Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor meer informatie neem contact met ons op

  Contact

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland