Over ons

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over ons

Over ons

IsoTech richt zich op de zakelijke markt met een breed isolatie aanbod. Zowel het MKB als grootbedrijf zijn bij IsoTech aan het juiste adres. Wij hebben voor elke onderneming een passend advies op maat! IsoTech verzorgt isolatiemateriaal voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: isolatiemateriaal voor huizen, bedrijfsgebouwen, caravans en campers. De juiste keuzen isolatiemateriaal betekend voor gebouwen een beter leefklimaat in winter en zomer. Hiermee kunt u bovendien uw kosten én het milieu besparen! Onze missie is ondernemingen energiezuiniger en milieubewuster te laten handelen.

 

IsoTech vernieuwt

IsoTech levert enkel energiezuinige producten en garandeert daarnaast kwalitatief hoogwaardige producten. Om dit te realiseren zijn wij continue bezig met nieuwe, innoverende technieken om de beste en energiezuinigste producten te leveren! Wij willen u immers de beste functionele eigenschappen bieden. Voorbeelden hier van zijn Solarshield en IsoPremium.

Vergaande service met IsoTech

Een uitgebreide dienstverlening staat hierbij voorop. Wij zorgen voor een uitstekende en vergaande service. IsoTech staat voor u klaar! Deskundige begeleiding bij de verkoop van isolatiemateriaal staat bij ons voorop. Er is een telefonische helpdesk voor al uw vragen en we geven ook ondersteuning na de aanschaf van uw product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Om onze klanten optimale service te bieden hanteren wij bovendien een gedegen klachtenbeleid

IsoTech vernieuwt en biedt vergaande service op het gebied van isolatie en kozijnen

Recensies van onze klanten

We zijn bij toeval bij Iso-Tech uitgekomen voor het plaatsen van een nieuwe houten pui. We zijn erg tevreden met de ploeg die de pui kwam plaatsen. Ze waren prettig in de omgang, werkten goed door, waren secuur en netjes. Ze hebben goed werk geleverd.

Beoordeling
5/5

Charles Eijck

Iso-Tech heeft bij ons nieuwe ramen en houten kozijnen geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de communicatie verliep goed! Het materiaal en de afwerking was top! Netjes alles schoongemaakt wat ze hadden gebruikt. Wij zijn heel tevreden!

Beoordeling
5/5

Remco Muller

Via IsoTech kozijnen laten plaatsen tegen scherpe prijzen. Heldere en duidelijke communicatie met sales-manager Bart en goede nakoming van afspraken. Deskundige en vriendelijke monteurs, die ook nog alles keurig opruimden. Ook de via IsoTech doorverwezen stukadoor Evangelesta is een vakman en ook nog eens zeer klant gericht en betrekt je bij wat hij doet. Beveel hen zeker aan.

Beoordeling
5/5

John Wolbers

Waren netjes op tijd en hebben precies gedaan wat we afgesproken hadden.
Duidelijke communicatie en ook fijn dat je een aantal foto’s van ze krijgt via de mail.

Zou dit bedrijf zeker aanraden! 5-5-2021 bij ons geïsoleerd hele zolder + extra zoldertje boven garage was binnen kleine 4 uurtjes gepiept.
Groetjes uit Velden

Beoordeling
5/5

Ruud Steegs

Door isotech ons huis laten verduurzamen.Vloer ,dak en raam isolatie.
Zeer vriendelijke monteurs en vakbekwaam.
Verder perfecte service.

Beoordeling
5/5

Harry Elbers

Iso-Tech heeft bij ons de vloeren geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Nette werknemers! De relatieve vochtigheid is gedaald met 20%! De benedenverdieping is zeer behachelijk. Wij hebben weinig of geen trek meer over de vloer. Super goed gedaan!

Beoordeling
5/5

Els Savenije-van Nieuwburg

Onze projecten

Onze projecten

Isolatie Iso Tech

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw project. Vul het offerte formulier in en we nemen binnen 1 week contact met je op!