Dakisolatie met IsoPremium

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ga voor IsoPremium 2.0 voor optimale isolatie!

Al jaren vertrouwen onze klanten op Isopremium en daarom leveren wij nu ook Isopremium 2.0 Dubbel zoveel isolatiemateriaal met een nog hogere isolatiewaarde.

Met het aanbrengen van Isopremium 2.0 verhoog je het wooncomfort en verlaagt u de energiekosten.

IsoPremium is een isolatie product gebaseerd op basis van reflectie en stilstaande lucht. Dit heeft in het dak als grote voordeel dat warmte in de winter wordt binnen gehouden en in de zomer de warmte wordt buitengehouden. Ook is het product dampdicht hierdoor is bij montage aan de binnen zijde een dampscherm niet nodig. Luchtdichte afwerking is noodzakelijk bij de montage van IsoPremium om de voorgeschreven isolatiewaarden te behalen. De overloop strook moet zorgvuldig en luchtdicht worden afgetaped met SolarShield tape om koudebruggen te voorkomen.

IsoTech vernieuwt en biedt vergaande service op het gebied van isolatie en kozijnen

Voordelen van IsoPremium

Voordelen van IsoPremium

He comfort in huis wordt vele malen hoger

En als dat nog niet alles is, ga je ook enorm besparen. Je energierekening daalt, doordat de temperatuur beter wordt verdeeld en vastgehouden.

Dak isoleren met IsoPremium in 1 dag

Ga je voor dakisolatie dan is het wel verstandig om het beste isolatie product te laten monteren. Een product dat speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van je dak. IsoPremium dus.

Het isoleert op basis van reflectie en stilstaande lucht. In de kruipruimte of kelder wordt de kou naar de bodem gereflecteerd en de warmte uit de vloer omhoog gereflecteerd.

Door deze dubbele werking is IsoPremium een van de beste vloerisolatieproducten op de markt. Fijne bijkomstigheid: het product is demontabel, zodat leidingen altijd bereikbaar blijven.

Specificaties IsoPremium

Specififcaties IsoPremium

  • Dikte
  • Isolatiemateriaal 10 cm
  • Luchtspouw 3 cm
  • Doorn 13 cm
  • Waardes en grondstoffen
  • Grondstoffen PE-schuim, aluminium, vezelvlies