Vrijblijvende offerte aanvragen voor kozijnen of buitendeuren

Welkom op onze website! Wij zijn blij dat u interesse toont in onze producten en diensten op het gebied van kozijnen.
Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen komt er heel veel om de hoek kijken. Het is een kostbare aankoop die je niet vaak in je leven doet. Bij Iso-Tech zorgen we er dan ook voor dat u bij het aankoopproces goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij begrijpen namelijk goed dat het vervangen van kozijnen een belangrijke en soms ingrijpende beslissing is voor uw woning. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op te stellen, waarin wij uw wensen en eisen voor nieuwe kozijnen meenemen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om een afspraak in te plannen met een van onze specialisten. Tijdens deze afspraak kunnen wij uw wensen bespreken, de mogelijkheden en opties laten zien en een offerte opstellen die aansluit bij uw budget.

Kunststof, hout & aluminium kozijnen

Wij bieden een ruim assortiment aan kozijnen, waaronder kunststof, houten en aluminium kozijnen. Elk type kozijn heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.
Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, hebben een goede isolatiewaarde en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee.

Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling en kunnen in verschillende houtsoorten en kleuren worden geleverd. Ze hebben een goede isolatiewaarde en kunnen indien gewenst gemakkelijk worden gerepareerd of aangepast Aluminium kozijnen zijn zeer sterk en duurzaam, hebben een slank uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ze zijn onderhoudsarm en hebben een goede isolatiewaarde.

Binnen ons assortiment hebben wij voor iedereen een passend kozijn, wat uw wensen en eisen ook zijn. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het juiste kozijn voor uw woning. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Inspiratie

Huidige subsidie per 01-01-2023

HR++ glas

€ 53 per m²

Triple-glas

€ 150 per m²

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  Vrijblijvende afspraak inplannen

   Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor meer informatie neem contact met ons op

  Contact

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  Iso-Tech heeft bij ons nieuwe ramen en houten kozijnen geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de communicatie verliep goed! Het materiaal en de afwerking was top!


  Zeer tevreden, alles is netjes.
  Remco Muller
  We hebben kunststof ramen en kozijnen laten plaatsen. Het contact was erg goed, vriendelijk, correct, professioneel. De gereserveerde datum werd aangehouden. De volgende ramen ook weer bij hun.

  Professioneel en vakkundig
  Jantine Ritstier
  Goed en vakkundig geholpen. De bestelling en plaatsing van de kozijnen is heel goed verlopen (snelle levering en montage). Bouwplaats is netjes achtergelaten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

  Prijs kwaliteit verhouding
  Fam Steegh

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland