Kozijnen

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kunststof, hout & aluminium kozijnen van IsoTech

Wij bieden een ruim assortiment aan kozijnen, waaronder kunststof, houten en aluminium kozijnen. Elk type kozijn heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, hebben een goede isolatiewaarde en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee.

Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling en kunnen in verschillende houtsoorten en kleuren worden geleverd. Ze hebben een goede isolatiewaarde en kunnen indien gewenst gemakkelijk worden gerepareerd of aangepast.

Aluminium kozijnen zijn zeer sterk en duurzaam, hebben een slank uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ze zijn onderhoudsarm en hebben een goede isolatiewaarde.

Iso Tech - kunstof kozijnen - aluminium kozijnen - houten kozijnen

Recensies kunststof, houten en aluminium kozijnen

We zijn bij toeval bij Iso-Tech uitgekomen voor het plaatsen van een nieuwe houten pui. We zijn erg tevreden met de ploeg die de pui kwam plaatsen. Ze waren prettig in de omgang, werkten goed door, waren secuur en netjes. Ze hebben goed werk geleverd.

Beoordeling
5/5

Charles Eijck

Iso-Tech heeft bij ons nieuwe ramen en houten kozijnen geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de communicatie verliep goed! Het materiaal en de afwerking was top! Netjes alles schoongemaakt wat ze hadden gebruikt. Wij zijn heel tevreden!

Beoordeling
5/5

Remco Muller

Via IsoTech kozijnen laten plaatsen tegen scherpe prijzen. Heldere en duidelijke communicatie met sales-manager Bart en goede nakoming van afspraken. Deskundige en vriendelijke monteurs, die ook nog alles keurig opruimden. Ook de via IsoTech doorverwezen stukadoor Evangelesta is een vakman en ook nog eens zeer klant gericht en betrekt je bij wat hij doet. Beveel hen zeker aan.

Beoordeling
5/5

John Wolbers

We hebben kunststof ramen en kozijnen laten plaatsen. Het contact was erg goed, vriendelijk, correct, professioneel. De gereserveerde datum werd aangehouden. De volgende ramen ook weer bij hun.

Beoordeling
5/5

Jantine R.

Goed en vakkundig geholpen. De bestelling en plaatsing van de kozijnen is heel goed verlopen (snelle levering en montage). Bouwplaats is netjes achtergelaten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Beoordeling
5/5

D. Daal

Huidige subsidie

Huidige subsidie

Plan je afspraak!

Plan je afspraak!

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen komt er heel veel om de hoek kijken. Het is een kostbare aankoop die je niet vaak in je leven doet. Bij Iso-Tech zorgen we er dan ook voor dat u bij het aankoopproces goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om een afspraak in te plannen met een van onze specialisten. Tijdens deze afspraak kunnen wij uw wensen bespreken, de mogelijkheden en opties laten zien en een offerte opstellen die aansluit bij uw budget.

Isolatie Iso Tech

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw project. Vul het offerte formulier in en we nemen binnen 1 week contact met je op!