Dakisolatie

Er gaat heel veel onnodige warmte verloren via het dak. Daarom is een goede dakisolatie essentieel, maar daarvoor heeft u wel professionele hulp voor nodig. Als het dak op de verkeerde manier wordt geïsoleerd, leidt dit tot schimmelvorming en vochtproblemen.

De voordelen van dakisolatie

Het isoleren van uw dak heeft meerdere voordelen. U bespaart geld met dakisolatie, doordat u minder uitgeeft aan stookkosten. Dit zal schelen op de rekening. Door dakisolatie hoeft u minder brandstof te verbruiken om het huis op te warmen. Ook heeft u een beter wooncomfort, doordat de warmte binnen blijft waardoor uw huis altijd op een juiste temperatuur is.

De meeste pir platen zijn aan twee zijden voorzien van een dampdichte laag. Hierdoor kunnen de platen snel verwerkt worden en is een apart dampscherm in de meeste gevallen overbodig. 

Al jaren vertrouwen onze klanten op Isopremium en daarom leveren wij nu ook Isopremium 2.0 Dubbel zoveel isolatiemateriaal met een nog hogere isolatiewaarde.

Soudafoam van Soudal is een gespoten isolatieschuimsysteem op basis van water. Het combineert een uitstekende thermische- en akoestische isolatie mét luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam een zeer lage dichtheid, is het waterdamp open en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde.

© Copyright 2023 IsoTech Nederland