Vloerisolatie

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verhoog je wooncomfort met vloerisolatie van IsoTech

Als u veel last heeft van vochtproblemen in uw huis, of voelt de vloer van uw woonkamer en/of keuken zeer koud aan. Dan is het isoleren van uw vloer een goed idee oftewel kruipruimte isolatie een effectieve oplossing!

De voordelen van kruipruimte- en vloerisolatie

In veel woningen waar steen of parket in de huiskamer ligt, voelt de vloer al snel koud aan. Hierdoor is het zeker niet prettig om met blote voeten of met sokken rond te lopen in huis zonder vloerisolatie. Door middel van vloerisolatie word de temperatuur van de vloer ongeveer 2 tot 4 graden warmer, dat verhoogt het wooncomfort.

Het isoleren van de kruipruimte heeft nog meer voordelen. U hoeft namelijk veel minder te stoken, omdat het binnen warmer blijft. De hoeveelheid die u kan besparen, hangt af van het type woning dat u heeft. De besparing op energiekosten bij een tussenwoning ligt op zo’n 15%. Bij een vrijstaande woning ligt de besparing op energiekosten rond de 20%. Kruipruimte-isolatie levert dus een flinke besparing op.

IsoTech gevel isoleren met gevelisolatie

Recensies dak, vloer en gevelisolatie

Iso-Tech heeft bij mij de woonkamer vloer geïsoleerd. Netjes werk geleverd en goed fijn afgewerkt.

Beoordeling
5/5

Dirk Breukers

Wij hebben onze kruipruimte en kelder laten isoleren met IsoPremium. Iso Tech communiceert duidelijk, komt afspraken na, heeft het materiaal netjes aangebracht en het geheel (inclusief foto’s voor de subsidie aanvraag) mooi opgeleverd.

Beoordeling
5/5

Stan Verstegen

Vloeren zijn door Iso-Tech geïsoleerd. Alles is goed geregeld. Dit vanaf bezoek aan huis ivm offerte. Na offerte akkoord werd ook snel een afspraak gemaakt. De monteurs hebben het “plaatje” perfect afgemaakt. Top.

Beoordeling
5/5

Geert Emons

Waren netjes op tijd en hebben precies gedaan wat we afgesproken hadden.
Duidelijke communicatie en ook fijn dat je een aantal foto’s van ze krijgt via de mail.

Zou dit bedrijf zeker aanraden! 5-5-2021 bij ons geïsoleerd hele zolder + extra zoldertje boven garage was binnen kleine 4 uurtjes gepiept.
Groetjes uit Velden

Beoordeling
5/5

Ruud Steegs

Door isotech ons huis laten verduurzamen.Vloer ,dak en raam isolatie.
Zeer vriendelijke monteurs en vakbekwaam.
Verder perfecte service.

Beoordeling
5/5

Harry Elbers

Iso-Tech heeft bij ons de vloeren geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Nette werknemers! De relatieve vochtigheid is gedaald met 20%! De benedenverdieping is zeer behachelijk. Wij hebben weinig of geen trek meer over de vloer. Super goed gedaan!

Beoordeling
5/5

Els Savenije-van Nieuwburg

Huidige subsidie

Huidige subsidie

Plan je afspraak!

Plan je afspraak!

Heeft u interesse in vloerisolatie? vul het online offerteformulier in en een van onze experts neemt contact op met u voor een afspraak in te plannen. Voor overige vragen kunt u ook ons altijd bellen via 077 396 7776 of stuur een e-mail naar info@iso-tech.nl

Isolatie Iso Tech

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw project. Vul het offerte formulier in en we nemen binnen 1 week contact met je op!