ISDE-subsidie

Bij Iso-tech zijn we trots op het feit dat onze kozijnen voldoen aan de voorwaarden voor de ISDE-subsidie. Dit betekent dat als u bij ons kozijnen aanschaft en laat plaatsen, u mogelijk in aanmerking komt voor een subsidievergoeding vanuit de overheid.

De ISDE-subsidie is bedoeld om particuliere woningeigenaren te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Het vervangen van oude kozijnen door nieuwe, isolerende kozijnen is zo’n maatregel. Om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie, gelden er echter wel een aantal voorwaarden. Zo moet het gaan om een bestaande woning en moet het nieuwe kozijn voldoen aan de volgende belangrijke eisen:

• De isolatiewaarde (U-waarde) voor het Triple glas is maximaal 0,7 W/m2K.
• De isolatiewaarde van het HR++ glas (U-waarde) is maximaal 1,2 W/m2K nodig.
• Bij de toepassing van Triple glas moet u verplicht ook de kozijnen vervangen door isolerende kozijnen met een Uf-waarde van maximaal 1,5 W/m2K.
• Het minimaal geïsoleerde oppervlak bedraagt 8 m2
• Het maximale oppervlak is 45m2 waarvoor u subsidie kunt krijgen

Voor alle regels en subsidiebedragen kunt u meer informatie vinden op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/isolatiemaatregelen#glasisolatie
Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder kunststof, hout en aluminium, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de ISDE-subsidie en hoe u deze kunt aanvragen.”

contactgegevens

IsoTech:

Telefoon: 077 396 7776
E-mail: [email protected]
KvK nummer: 65948831 

Openingstijden:

Maandag tot en met Vrijdag:
van 9:00 t/m 17:00 uur

Adres:

De Gruisdonk 9A
5928 RT Venlo

“De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
Dhr. Weijs
“We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
Dhr. Raaymakers

© Copyright 2023 IsoTech Nederland