Enverifoam

Als u op zoek bent naar de meest effectieve en duurzame isolatiemogelijkheden voor uw woning, dan bent u bij Iso-Tech aan het juiste adres. Wij zijn trots om u een mogelijkheid te aanbieden om te isoleren met Enverifoam.

Het Enverifoam isolatieschuim is perfect voor woningen die optimaal geïsoleerd moeten worden, zowel in nieuwe als bestaande bouwprojecten. Het polyurethaanschuim is namelijk uitermate geschikt voor het naadloos vullen van alle holtes en kieren in uw woning, waardoor de isolatie optimaal is en warmteverlies wordt geminimaliseerd.

Het schuim heeft een hoge thermische weerstand, wat zorgt voor een efficiënte warmte-isolatie. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en vermindert u de CO2-uitstoot. Daarnaast is Enverifoam waterdicht en vochtbestendig, waardoor het de groei van schimmels en andere micro-organismen voorkomt. Dit zorgt voor een gezonder binnenklimaat en vermindert de onderhoudskosten.

Enverifoam is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het geen CFK’s, HCFK’s of HFK’s bevat. Het schuim is volledig recyclebaar en kan worden hergebruikt in andere toepassingen.

Als u kiest voor Iso-Tech als uw isolatiepartner, dan kunt u rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring in de isolatiebranche. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en bieden u een uitgebreid advies over de beste isolatiemogelijkheden voor uw woning.

Kortom, als u uw woning optimaal wilt isoleren met de beste en meest duurzame materialen, dan kiest u voor Iso-Tech en Enverifoam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw woning kunnen voorzien van de meest effectieve isolatieoplossingen.

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  “We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
  Dhr. Raaymakers
  “De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
  Dhr. Weijs

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland