Spouw isolatie met supafil knauf

Gratis offerte incl. advies

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis advies gesprek? 

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Supafil Knauf

Supafil Knauf is een populair isolatiemateriaal dat wordt gebruikt bij spouwmuurisolatie. Het materiaal bestaat uit glaswol en is speciaal ontwikkeld om naadloos en eenvoudig in de spouw te worden ingeblazen. Dit zorgt voor een zeer efficiënte isolatie van de woning.

Een van de voordelen van Supafil Knauf is dat het een uitstekende isolatiewaarde heeft. Dit betekent dat het materiaal warmte goed vasthoudt, waardoor de warmte in de woning beter wordt behouden en er minder energie nodig is om de woning te verwarmen. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

Een ander voordeel van Supafil Knauf is dat het een duurzaam isolatiemateriaal is. Het materiaal is gemaakt van glaswol en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien gaat het materiaal zeer lang mee en hoeft het niet te worden vervangen.

Daarnaast is Supafil Knauf een zeer efficiënt isolatiemateriaal. Het kan naadloos in de spouw worden ingeblazen, wat resulteert in een perfecte isolatie zonder koudebruggen. Hierdoor kan het comfort in huis sterk verbeteren en kan er aanzienlijk worden bespaard op de energierekening.

Tot slot is Supafil Knauf een veilig isolatiemateriaal. Het materiaal is brandwerend en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare isolatie van de woning.

Al met al is Supafil Knauf een uitstekende keuze voor spouwmuurisolatie. Het biedt een hoge isolatiewaarde, is duurzaam, efficiënt en veilig. Bovendien is het materiaal eenvoudig te installeren en kan het zorgen voor aanzienlijke besparingen op de energierekening.

IsoTech gevel isoleren met gevelisolatie
Isolatie Iso Tech

Vraag nu je gratis offerte aan!

Wij staan klaar om aan de slag te gaan met jouw project. Vul het offerte formulier in en we nemen binnen 1 week contact met je op!