Supafil Knauf

Supafil Knauf is een populair isolatiemateriaal dat wordt gebruikt bij spouwmuurisolatie. Het materiaal bestaat uit glaswol en is speciaal ontwikkeld om naadloos en eenvoudig in de spouw te worden ingeblazen. Dit zorgt voor een zeer efficiënte isolatie van de woning.

Een van de voordelen van Supafil Knauf is dat het een uitstekende isolatiewaarde heeft. Dit betekent dat het materiaal warmte goed vasthoudt, waardoor de warmte in de woning beter wordt behouden en er minder energie nodig is om de woning te verwarmen. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

Een ander voordeel van Supafil Knauf is dat het een duurzaam isolatiemateriaal is. Het materiaal is gemaakt van glaswol en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien gaat het materiaal zeer lang mee en hoeft het niet te worden vervangen.

Daarnaast is Supafil Knauf een zeer efficiënt isolatiemateriaal. Het kan naadloos in de spouw worden ingeblazen, wat resulteert in een perfecte isolatie zonder koudebruggen. Hierdoor kan het comfort in huis sterk verbeteren en kan er aanzienlijk worden bespaard op de energierekening.

Tot slot is Supafil Knauf een veilig isolatiemateriaal. Het materiaal is brandwerend en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare isolatie van de woning.

Al met al is Supafil Knauf een uitstekende keuze voor spouwmuurisolatie. Het biedt een hoge isolatiewaarde, is duurzaam, efficiënt en veilig. Bovendien is het materiaal eenvoudig te installeren en kan het zorgen voor aanzienlijke besparingen op de energierekening.

  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op!  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap


  JaNee


  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: [email protected]
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  “We merken vooral verschil in de opwarmtijd van de woonkamer. Die is sneller warm. Het afkoelen gaat trager. Bij null graden buiten en een temperatuur van 21,5 als we naar bed gaan, is het om 8 uur ‘s morgens nog 19 graden.”
  Dhr. Raaymakers
  “De kruipruimte ziet er goed uit. Resultaten zijn ook goed. ‘s Morgens 2 graden warmer in de woonkamer en de gang voelt ook minder koud aan.”
  Dhr. Weijs

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland